• Αυτόματοι πωλητές

  με συνεχή υπεύθυνη υποστήριξη και service

  After sales υπηρεσίες που σε ακολουθούν σε όλη την πολυετή διάρκεια χρήσης των μηχανημάτων μας. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!

  Ωρες λειτουργιας: Δευτερα - Παρασκευη 9:00-17:00

  Τηλ.: 2130048149 | Facebook: @vendingandtechnology

 • Μεταχειρισμένοι & Νέοι Πωλητές

  Προσφέρουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας...

  Μηχανήματα καινούργια σε τιμές μεταχειρισμένων. Εκθεσιακά κομμάτια είτε τελείως αμεταχείριστα, είτε καλά συντηρημένα.ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!

  Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00

  Τηλ.: 2130048149 | Facebook: @vendingandtechnology

 • Αυτόματοι Πωλητές

  σύγχρονης τεχνολογίας

  Ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις επιχείρηση με αυτόματους πωλητές ή να επεκτείνεις την ήδη υπάρχουσα;Η Vending & Technology είναι το εργαλείο για την επιτυχία σου!ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

  Ωρες λειτουργιας: Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00

  Τηλ.: 2130048149 | Facebook: @vendingandtechnology

Previous
Next

automatoi polites vending

Εταιρεία 

Η εταιρεία VENDING & TECHNOLOGY ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό να κάνει τη διαφορά στο χώρο της αυτόματης πώλησης και του τεχνολογικού εξοπλισμού. Οι αυτόματοι πωλητές, ιδιαίτερα στην Ελλάδα που βιώνει πρωτοφανή οικονομική κρίση, είναι η ευκαιρία που αναδεικνύεται για επιχειρηματικότητα με κερδοφορία. Μέσα από την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, η εταιρεία μας μπορεί να σας καθοδηγήσει από τα πρώτα βήματα με σκοπό την τέλεια οργάνωση, την νομιμότητα όλων των κινήσεων (μηχανογραφικές λύσεις λογιστηρίου - διαχείρισης αποθήκης) και την εξοικονόμηση πόρων μέσα από την επιλεκτική σταδιακή επένδυση που απαιτούν οι αυτόματοι πωλητές.  

Η εταιρεία VENDING & TECHNOLOGY εισάγει αυτόματους πωλητές, τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και συστήματα ασφαλείας, από πιστοποιημένους κατασκευαστές σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία είναι αντιπρόσωπος των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία μας μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία, εξειδίκευση και διαρκή εκπαίδευση στα συστήματα νέας τεχνολογίας, αλλά και μελέτης της σύγχρονης τάσης της αφοράς και των καταναλωτών, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας. Παράλληλα, η εταιρεία μας διασφαλίζει την επένδυσή σας, ώστε αυτή να είναι άμεσα αποδοτική και αποσβέσιμη με σύγχρονα μηχανήματα όλων των τύπων.
Μέσα από τις ειδικές συνεργασίες της εταιρείας μας σε όλη την Ευρώπη, εξασφαλίζονται αυτόματοι πωλητές που τηρούν όλες τις προδιαγραφές στην εξέλιξη της τεχνολογίας και μπορείτε άμεσα να απολαμβάνετε όλα τα μοναδικά οφέλη σε ασυναγώνιστη ποιότητα και τιμή.

"Οι αυτόματοι πωλητές είναι η ευκαιρία που αναδεικνύεται για επιχειρηματικότητα με κερδοφορία"

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

  Pharmacy Mini-Vend 

pharmacy-cross-150x150 v2

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΑΞΙΑΣ 3.900,00€

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ

3.460,00€ + ΦΠΑ

 

2 μεταχειρισμένοι αυτόματοι πωλητές τροφίμων

NECTA STARFOOD

 

 starfood